Épületszárítás, csőtörés műszeres bemérése Budapesten

Épületszárítás

Épület- és falszárítás

Az épületekben keletkező vízkárok természetes száradási ideje nagyon hosszú idő (évek) és a károk nagysága folyamatosan nő ez idő alatt. A nedvesség hatására az épületben található faburkolatok, gipszkarton, egyéb burkolatok nagymértékben károsodnak. Az aljzatbetonban található nedvesség okozza a legnagyobb bajt, mert ott nem tud hova elpárologni a nedvesség, így a két betonréteg között fekvő szigetelőanyag (hang- és hőszigetelő) elveszti minden olyan tulajdonságát, amiért oda beépítették, elkezd rohadni, penészesedni. A falak is károsodnak a nedvesség hatására, nagy a veszélye, hogy a vakolat is lemállik a téglafalról és vele együtt a fafesték is.

Bővebben...

Szerkezetkész épületek szárítása

A projekt határidőre történő elkészüléséhez elengedhetetlen az szerkezetkész építmények, épületek kiszárítása.

Az építtetők számára a határidőre történő elkészülés, illetve a lerövidített építési idő pénzt jelent. Ezen kívül az épületek kiszárításával megakadályozhatjuk az új és szerkezetkész építmények, sátrak vagy építési területeknél a további nem megfelelő kiszáradásából eredő problémák kialakulását. Amit ha az építtető elvégeztet, előnyöket élvezhet a pályáztatásnál is. Valamint időigényes és drága hibaelhárítási folyamatok is teljesen elkerülhetőkké vagy minimalizálhatókká válnak az építkezések során szakszerűen elvégzett épületszárítási és falszárítási munkálatokkal.

Bővebben...

Építési területek fűtése

Ez ismét egy olyan lépés, amivel az építési időt lerövidítheti.

Télen is biztonságban tudja folytatni az építkezést. Döntő lehet ebben az esetben az épület kiszárításának és vízelvonásának kombinációja, mivel a meleg terekből felszabaduló nedvesség a hidegebb épületrészekbe ül le.

Bővebben...

LÉTESÍTMÉNYEK KÁRMENTESÍTÉSE SZAKSZERŰEN!