Épületszárítás, csőtörés műszeres bemérése Budapesten

Épület- és falszárítás (aljzatbeton szárítás)

Az épületekben keletkező vízkárok természetes száradási ideje nagyon hosszú idő (évek) és a károk nagysága folyamatosan nő ez idő alatt. A nedvesség hatására az épületben található faburkolatok, gipszkarton, egyéb burkolatok nagymértékben károsodnak. Az aljzatbetonban található nedvesség okozza a legnagyobb bajt, mert ott nem tud hova elpárologni a nedvesség, így a két betonréteg között fekvő szigetelőanyag (hang- és hőszigetelő) elveszti minden olyan tulajdonságát, amiért oda beépítették, elkezd rohadni, penészesedni. A falak is károsodnak a nedvesség hatására, nagy a veszélye, hogy a vakolat is lemállik a téglafalról és vele együtt a fafesték is.

Az épületszárítás/falszárítás az egyik legfontosabb teendő egy vízkár után, hogy megóvjuk ingatlanunk szerkezetét és a jövőben ne legyen gondunk a penészesedéssel, lehulló vakolattal felpúposodó parkettával és egyéb nedvesség okozta kellemetlenséggel. Így a legfontosabb feladatok: az aljzatbeton szárítás, szigetelőanyag szárítás, estrich szárítás.Épületszárítás, falszárítás Budapesten

Cégünk szolgáltatásai erre a problémára nyújtanak megnyugtató, biztos, gyors megoldást, hogy újból élvezhessük házunk/lakásunk kényelmét.

Sokan nem tudják, de egy vízkárt kővetően, legyen az csőtörés, beázás, szomszéd által okozott leázás, árvíz, stb. az azonnali intézkedés nagymértékben csökkenti a károk kiterjedésének területét.

Cégünk azért jött létre, hogy az ilyen nehéz helyzetben lévő ügyfeleinek segítsen.

A fontos dolog, hogy nem csak azok a dolgok és anyagok sérülhetnek egy vízkár következtében, amit látunk és nem csak olyan mértékben, ahogy látjuk.

Épületszárítás, falszárítás, szigetelőanyag szárítás, aljzatbeton szárítás Budapesten!

LÉTESÍTMÉNYEK KÁRMENTESÍTÉSE SZAKSZERŰEN!