Épületszárítás, csőtörés műszeres bemérése Budapesten

Vízkár megszüntetés

Vízkár megszüntetése

Vízkárok a legkülönfélébb módon is felléphetnek. Vagy álló víznél, vagy nyílt csőtörésnél vagy egy elpattant mosógépcsőnél vagy egy rejtett vízfoltnál a falon, a padlón vagy a födémben. Mindenre érvényes az hogy: Az elvesztegetett idő a kárfaktorral egyenesen arányos nő. Így időtakarékosság egyenlő a költségmegtakarítással.

Mivel egyik kár sem hasonlít a másikra, ezért számunkra a tökéletes épület és falszárítás eléréséhez a helyszín megtekintése elengedhetetlen. Ennél fogva nedvességmérések segítségével objektív káradatok állapíthatók meg. Erre alapozva kerül meghatározásra a módja és fajtája a feltárási és elhárítási eljárásoknak. Több éves tapasztalatainkra alapozva így tudjuk a nedvesedésből származó károkat az érintett építményen a lehető legcsekélyebb rombolással helyreállítani.

Bővebben...

Penészedés megszüntetése

A penészgombák elszaporodása a belső terekben olyan higiéniai problémát jelent, ami a későbbiekben egészségügyi problémák sorához, kellemetlen szagokhoz és az anyagok teljes tönkremeneteléhez vezethet.

A penészgombák elszaporodását tovább fokozza a meleg és a megnövekedett páratartalom. Penészgombák megjelenésének több faktora van, ilyen a nedvesség, a hőmérséklet, a pH érték és a nem organikus felszínen fellelhető tápanyagok. Ezért az a feltételezés, hogy a víz és nedvességkárok csak organikus anyagoknál léphetnek fel, téves.

Bővebben...

Klímalapok

CALSITHERM ® AIR cég által forgalmazott Kalcium-szilikát lapokat leggyakrabban a nedves fala szerkezet helyreállításánál, belső szigetelés és a házban keletkezendő penész megelőzésére használjuk.

Az anyag összetételének szerkezete:
Homok, mész (kalcium-oxid és szilícium-dioxid) természetes nyersanyagok felhasználásával szuszpendálják vízben melynek reakciójából létrejön a kalcium-szilikát elő anyaga. Ezt követően egy speciális folyamat során nagynyomású túlhevített gőz hozzáadásával az apró lemezek kalcium-szilikát kristályokká nőnek ki, melynek szerkezete finom pórusú, nyitott struktúrájú lesz. Az így kapott Kalcium-szilikát alapanyaga magas kapilláris szívó, vízmegtartó és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az alaplap stabil és önhordó.

Bővebben...

LÉTESÍTMÉNYEK KÁRMENTESÍTÉSE SZAKSZERŰEN!