Épületszárítás, csőtörés műszeres bemérése Budapesten

Vízkár megszüntetése

Az idő pénz ...

Vízkárok a legkülönfélébb módon is felléphetnek. Vagy álló víznél, vagy nyílt csőtörésnél vagy egy elpattant mosógépcsőnél vagy egy rejtett vízfoltnál a falon, a padlón vagy a födémben. Mindenre érvényes az hogy: Az elvesztegetett idő a kárfaktorral egyenesen arányos nő. Így időtakarékosság egyenlő a költségmegtakarítással.

Mivel egyik kár sem hasonlít a másikra, ezért számunkra a tökéletes épület és falszárítás eléréséhez a helyszín megtekintése elengedhetetlen. Ennél fogva nedvességmérések segítségével objektív káradatok állapíthatók meg. Erre alapozva kerül meghatározásra a módja és fajtája a feltárási és elhárítási eljárásoknak. Több éves tapasztalatainkra alapozva így tudjuk a nedvesedésből származó károkat az érintett építményen a lehető legcsekélyebb rombolással helyreállítani.Vízkár megszüntetése Budapesten

A szolgáltatásunk az alábbi területeket érinti:

Az alkalmazott technikától függően szükség lehet, hogy a padlószőnyegen keresztül az esztrichbe lyukakat vagy bevágásokat végezzünk. De ne aggódjon: minden egyes munkánál azon vagyunk, hogy a lehető legkevesebb nyomot hagyjunk hátra, hogy a hibamegszüntetési eljárás a leggyorsabban lezárulhasson.

LÉTESÍTMÉNYEK KÁRMENTESÍTÉSE SZAKSZERŰEN!